tisdag 19 januari 2010

365 foton: Husdjur

Då tänkte även jag hoppa på utmaningen 365 foton 2010. Ligger lite efter i schemat men jag ska jobba mig ikapp, det kommer säkert komma fler än en bild vissa dagar. Poängen för min egen del är väl att komma igång med fotandet och kreativiteten lite. Första bilden blir dock inte så kreativ, eftersom jag inte har hunnit fota så mycket detta år och just nu är det lite väl mörkt för att få till något vettigt. Så - här kommer ett husdjur!

Detta är då Podencon Jimi som ligger i min säng och slappar. Det är hans favoritplats, allra helst om jag ligger brevid och läser, då ligger han gärna PÅ mig. Får han inte tillräckligt med uppmärksamhet buffar han på min hand eller borrar in nosen i min famn, en mycket effektiv metod.

Jimi är snart 6 år gammal och importerades från Spanien i augusti förra året. Han hittades på gatan där han levde bland soporna, när han var ungefär ett år gammal. Han är nog den keligaste hunden jag någonsin har stött på och har givit ordet soffpotatis en helt ny mening!

1 kommentar:

  1. Åh, vad Jimi är fotogenique :) han poserar riktigt. Snyggt foto!
    (Kom ihåg att göra en "kategori" eller "etikett" på sidan som jag har gjort, det är dit länkningen går så alla hittar dina bilder - när du anmält till akson).

    SvaraRadera